fundació.cat

Novetats

Novetats

12a edició de wapps.cat - No ho dubtis i fes que els teus alumnes hi participin!

Des de la Fundació .cat, us podem informar que enguany hem introduit algunes novetats en el funcionament del concurs wapps.cat!

L’objectiu principal d’aquests canvis és mirar de simplificar la feina que feu els docents.

Ets docent? Crea't el teu perfil!

A diferència de les anteriors edicions, enguany els diferents docents us haureu de crear un perfil abans de poder començar a inscriure els grups participants en el concurs. Això ho fem perquè no hàgiu de repetir les vostres dades i les del centre cada vegada que inscriviu un grup al concurs. L’objectiu principal d’aquesta mesura és mirar d’agilitzar-vos el procés d’inscripció.

Alhora, dins del vostre perfil hi podreu veure tots els grups que inscriviu i podreu saber en quin punt de la creació del lloc web es troben.

Un cop inscrits, tocarà conceptualitzar el projecte

Un cop hàgiu inscrit els diferents grups, rebreu un petit formulari per cada un d’ells. En aquest, volem fer reflexionar els grups d’alumnes sobre diferents aspectes del projecte digital que es proposen elaborar. L’alumnat, haurà de respondre molt breument a tres preguntes:

    • Quina serà la temàtica del vostre lloc web?
    • Com desenvolupareu aquesta temàtica?
    • Com penseu que us distribuireu els rols els diferents integrants del grup?

Tot això, ens ho haureu d’explicar amb un màxim de 400 caràcters per pregunta. Així doncs, us demanem que ho feu breument. Es tracta de facilitar-nos les bases dels vostres projectes web i app.

Canvi a la categoria CFGM

Aquest any també hem canviat l’estructura de les categories. Així doncs, hem separat Cicle Formatiu de Grau Mitjà i Cicle Formatiu de Grau Superior i hem preferit fer competir els diferents rangs d’edat.

Així doncs, en aquesta 12a edició, Cicle Formatiu de Grau Mitjà competirà amb els alumnes de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior serà una categoria independent.